çok zor geçecek bu 5 maç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattarasiz 5 maç (!)
Daraltma
X
-
Yattaranin eksikligi çok belli olur.Bizde zaten ya fatih ya yattara yada szymek gol atiyor.Baskasi atsa bile pasi bu üçünden biri veriyor.Onsuz 5 maç düsünemiyorum[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
aslinda çok güzel bir firsat yattarasiz 5 maç kazanbilme formülü üretirsek, döndügünde profesyonel olmaya daha rahat zorlanir olamayacagim diye diretirse sezon sonu çok iyi paraya satilir hayranlari çogaliyor zaten bence yattaraya o yokkende basarabiliyoruzu göstermek gerekiyor insaallah bir çözüm üretir yönetim ve vahid hoca.0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
hakkaten.ne biçim is ya.göndermeyelim desem ayip olacak.ne salak bir zamanda çagriliyo ya.allah kahretsinHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
ya bes maç olmasa nolcak ki anlamiyorum.ligde bir iddiamiz mi var.en fazla üçüncü olabiliyoruz.trabzonspor gibi bir kulüp için üçüncülük ile onüçüncülük arasinda cok fark varmi.bence yok.lig bence üçe ayrilir.sampiyonlar ligine gidenler,küme düsenler ve digerleri.her durumda digerleri katogorisinde olacagiz.bu sezon bitmistir çalismalar gelecek sezonun kadrosu için yapilmali.
Türkiye kupasi içinse iki tane alt lig takiminin oldugu ve denizlisporun oldugu bir gruptan yattarasiz çikamiyorsak ayip bize zaten.
Yorum
Yorum