Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara’siz 5 maç (!)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok zor geçecek bu 5 maç
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

kesinlikle böyle bir sey düsünemiyorum

Yorum

olsun.. biz ne badireler atlattik.. bunu da atlatiriz..[img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]
        ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

bakalm belki su gelcek olan iki yildiz(!) biseler yapar[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi
            kesinlikle böyle bir sey düsünemiyorum
            bende seninle ayni fikirdeyim kesinlikle böyle düsünmüyorum
            BMN KOCAELİ

Yorum

bise olmaz

sanki yattara ile harikalar yarattik...
              Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

yildiz gelse noolcak bu sene sampiyon olmak zor sampiyonlar ligide zor bence btün çalismalar gelecek yila göre yapilsin...
                superstar22

Yorum

noolcak bakalim...
                  superstar22

Yorum

İlk olarak demiahme tarafından gönderildi

bise olmaz

sanki yattara ile harikalar yarattik...

harikalar yaratmadik ama düsme potasindan uzaklastik yetmezmi simdilik
                    Trabzonspor

Yorum

Yattaranin eksikligi çok belli olur.Bizde zaten ya fatih ya yattara yada szymek gol atiyor.Baskasi atsa bile pasi bu üçünden biri veriyor.Onsuz 5 maç düsünemiyorum[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

aslinda çok güzel bir firsat yattarasiz 5 maç kazanbilme formülü üretirsek, döndügünde profesyonel olmaya daha rahat zorlanir olamayacagim diye diretirse sezon sonu çok iyi paraya satilir hayranlari çogaliyor zaten bence yattaraya o yokkende basarabiliyoruzu göstermek gerekiyor insaallah bir çözüm üretir yönetim ve vahid hoca.
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

Bari sakatlanmadan dönse

Yorum

hah bi bu eksikti.lanetlendik galiba bakalim daha ne olacak[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                            Her daim TRABZONSPOR!
                            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                            "7"

Yorum

hakkaten.ne biçim is ya.göndermeyelim desem ayip olacak.ne salak bir zamanda çagriliyo ya.allah kahretsin
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• ya bes maç olmasa nolcak ki anlamiyorum.ligde bir iddiamiz mi var.en fazla üçüncü olabiliyoruz.trabzonspor gibi bir kulüp için üçüncülük ile onüçüncülük arasinda cok fark varmi.bence yok.lig bence üçe ayrilir.sampiyonlar ligine gidenler,küme düsenler ve digerleri.her durumda digerleri katogorisinde olacagiz.bu sezon bitmistir çalismalar gelecek sezonun kadrosu için yapilmali.

Türkiye kupasi içinse iki tane alt lig takiminin oldugu ve denizlisporun oldugu bir gruptan yattarasiz çikamiyorsak ayip bize zaten.

Yorum

Çalışıyor...
                                X